Jó ötlet a Halloween parti?
Sosem értettem miért írod ki a kérdést, ha negatív válaszokat nem kérsz. Így a kérdés felesleges mert akkor csak ilyen válasz jöhetne: igen,jó ötlet.
De én akkor is válaszolok neked, ha tetszik ha nem.-
Ha te bulit akarsz, és a szüleid engedik, mert mondjuk nem hagyományőrzők, akkor csinálj bulit. Ahogy tervezed.
Egy biztos. A cukorka kéregetés otthon Magyarországon nagyon nem megy még. Én Angliában élek, és itt sem nyitok ajtót ha kopognak. Otthon pláne nem nyitnám ki. Azt hiszem ezzel nem csak én vagyok így.
Nem értem én se,hogy miért írják ki azt,hogy ne írjunk negatív kritikát,főképp miután,így nincs értelme kiírni a kérdést sem,mert,így csak támogatni lehet az ötletet.Ez pont olyan mint azok a kisgyerekeknek szóló rajzfilmek,amiben megkérdezik a szereplők valamit és nem fogadnak el a "nem" választ.
Pl.:szereplő:-Jössz kincset keresni?
néző:-Nem
szereplő:-Remek,akkor induljunk
A cukor kéregetés egyértelműen nem fog működni max mindenki hülyének nézz,de nem rossz ötlet az otthoni halloween buli,ez jópofa lenne
Csinálj bulit, igen!
Nagyon okos dolgokat írtak akartak írni itt, de a Halotak napja november másodika, (amit elsején ünnepel a legtöbb magyar), a Halloween meg okt 31-e éjjel van (elsejére virradóra)
Tehát a kettő nem üti egymást!
Töklámpás, sírhant süti, minden, aki bírja, horror, nagyon jó igazi élmény!!!
El lehet rakni pár napra későbbre, vagy előrébb hozni,de mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!