Szégyenek számít-e hogy elmegyek nagykorú fiatal fejjel az Állatkerti Mikulásnapi rendezvényre?
Nekem nincs gyermekem és még nincs közeledőben a leendő gyermekem megszületése jelenleg párom sincsen. Viszont ennek ellenére ragaszkodom a téli ünnepi örömökhöz. Nem azért megyek minden évben az Állatkerti Mikuláshoz hogy ajándékot kapjak tőle vagy kérjek, hanem azért megcsodáljam és szaloncukrot adjak neki és a krampuszainak.
Nem mennék el erre a programra számomra nem lenne öröm a Karácsonyi ünnep sem mivel a munkahelyen belül és már gondolom a Középoktatási Intézményeken belül nem tartják meg Karácsonyi ünnepek előtti utolsó munkanapon/utolsó tanítási napon a Karácsonyi ünnepséget. Így nem tudnák Karácsonyi ünnepek előtti utolsó 3 hétben lelkileg és élménnyel felkészülni rendesen a Karácsonyi ünnepekre.
Dehogy szégyen!
Asse ciki, hogy húsvétkor 30 éves létemre keressük a nyúltojást az asszonnyal a fűben. Ha pösti vónék én is mönnék a mikulásho.
Az a nagy mázlim hogy nekem nem kell vennem 2100 Ft-ért felnőtt belépőjegyet a Fővárosi Állat és Növénykertben hanem legolcsóbb belépőjegyre van jogosultságom. Így el tudok menni az állatkertben. Hátránya a legolcsóbb jegynek nem lehet meg venni elővételben hanem helyszínen kell megvenni.
Bevallom Húsvét vasárnap Húsvéti nyuszikat simogattam a Fővárosi Állat és Növénykertben. Igaz nem mentem be és meg sem próbáltam bekéredzkedni a nyuszi simogatóba ahol 1-7 év közötti gyermekek mehetnek oda be. Hanem az alacsony magasságú széna bála kordon tetejére fektetett törzsemmel simogattam a kordon tövében lévő pihenő nyuszik közül azokat amiket el tudtam érni a kézfejemmel.
Arra vigyáztam ne hogy a vékony test alkatom ellenére bedöntsem a széna bála kordont és rá esek a gyermekekre meg a nyuszikra. Kövér volnék akkor erről lemondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!