Hogy küldjem el a levelet Finnországba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :D Szeretnék egy levelet küldeni Joulupukin-nak (a finn mikulásnak), de nem tudom, hogy mit is kell tenni, hogy eljusson hozzá...csak bemegyek a postára, odaadom, és ők majd elintézik, vagy kell valami különleges dolog is? Ja. :D és kb mennyibe kerülne?2012. nov. 3. 21:06
1/9 anonim válasza:
Joulupukki
Joulupukin Pajakylä
96930 Napapiiri
Finland
kb 250-300 forint egy sima levél
2/9 A kérdező kommentje:
utána néztem, de én nem pont ezt a címet találtam..:(
hanem ezt:
Santa Claus
Arctic Circle
96930 Rovaniemi
Finland
de amúgy köszi szépen aranyos vagy, hogy ilyen hamar válaszoltál...:)
2012. nov. 3. 21:37
4/9 dragonline válasza:
Santa Claus a konkurencia :-)
Ne neki küldd hanem a finn mikulásnak :-)
Santa Claus az amerikai mikulás csak ő is céget nyitott Finnországban hogy onnan küldje a leveleket a gyereknek az Egyesült Államokba :-)
5/9 anonim válasza:
ilyen levelet mi is küldtünk az osztályunkkal:)) nem került sokba, és csak simán megírod, a postán mindent elintéznek..:)) vissza is írt nekünk :D
6/9 anonim válasza:
Mi tavaly szeptemberben írtunk Santa Clausnak, és májusban kaptunk is választ :D Komoly volt mikor kinyitottam a postaládát és meglátta a kisfiam a levelet. Magyarázkodtam ezerrel miért nyáron írt :)))
7/9 mustafa33 válasza:
A sánta Klaus prágában él.
Címe: Václav Klaus
prezident České republiky
Hradčany 1
Praha
CZ
a Mikulásé pedig: Mikuláš Dzurinda
nám. SNP 3
Liptovský Mikuláš
SK
8/9 anonim válasza:
És az miért vicces, hogy "Sziasztok!" ?
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Nagyon rendesek vagytok.
2012. nov. 17. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!