Mit vegyek apának 500 Ftból a szülinapjára?
10 Volt idő mikor ennyiből sem tudtam megoldani. Viszont tudom mennyit jelent egy gyermek által készített dolog.
Úgy hogy az epés megjegyzésedet megtarthatod magadnak.
Egy egyszerű kérdést tett fel és egymás nyakának ugrotok,mert nem értetek egyet.
Röhej.
Fent már írtak jó ötleteket, pluszban tudom ajánlani a Magyar Horgász magazint ( [link] pont 500 Ft körül van egy lapszám. Esetleg horgászboltban, Dechatlonban, egyéb sportboltban találsz úszót (200 Ft körül), egyéb olcsóbb horgászkellékeket.
Ha van antikvárium a környéken, ott találsz többféle könyvet 500 Ft alatt is.
Főzéshez is találsz mindenféle jópofa apróságot (pl. focilabda alakú konyhai időzítőt) százforintos boltban, Kikben, Pepcóban, Tchibóban stb.
11 volt ido amikot annyibol sem tudtad megoldani, most viszont razod a flancos valagad, hogy 200 ft ert csak gagyi csokit lehet venni. Gonolom mar ataltal a markas belga csokikra, minden mas nem uti meg a szinted!
Kerdezo, fo a szandek. Igazabol amit ki tudsz hozni a penzedbol,biztos orulni fog neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!