Ti mit vesztek a párotoknak, rokonaitoknak, szüleiteknek szülinapjaikor?
Semmit, kivéve ha nagyritkán ihletet kapok. Mindig pocsék voltam ajándékozásban, nem fárasztom sem magam, sem az ajándékozottat. A családomat ez nem zavarja.
A párommal leginkább tortát sütünk a másiknak, de most ihletett kapott kb. 18 év után és Body kiállítást kaptam :) Ilyen ajándékom sose volt, tényleg a semmi és a torta között szoktunk elhelyezkedni, ami nekem pompásan megfelel.
Ha nincs semmi ötletem, akkor elviszem őket ebédelni, vacsorázni.
Néha kitalálok valami nagyon jót, de szoktam "sablon" ajándékokat is adni, de azokat is szeretik. Pl. kedvenc parfüm. Nem nehéz kitalálni, de mindig jól jön, és tuti, hogy hasznos és örül neki.
De nagyon sok mindent vettem már, pl. könyv, ruhanemű, dísztárgy, színházjegy, különleges virágcsokor.
Saját készítésű ajándékokat nem tudok. Nem vagyok annyira ügyes. Torták szoktam készíteni, az jól szokott sikerülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!