Tunéziában tudtok jó szállást ajánlani?
Nos nem tudom, hogy még mennyire aktuális, de mi Sousse-ban voltunk Marhaba hotelban.. 33e volt 1 hétre félpanzió. A kaja sztm nagyon jó volt, reggel, illetve este is sok minden közül tudtunk választani, ráadásul vacsorához még sütit is kaptunk minden este mást. Én édes szájú vagyok, szal nagyon örültem neki.. :))) Tiszta hely, max annyi hátránya van, hogy a városközponttól 20 percre van gyalog.
De ha bárhova akarsz utazni, akkor érdemes ezt az oldalt megnézned:
Itt beírhatod a világ különböző részén lévő hotelek neveit és, akik ott jártak tesznek fel a szállásról képeket, illetve értékelik is. Sztm nagyon hasznos én is így választottam ezt a hotelt.
Mi Mahdián voltunk tavaly, a Thapsus*** hotelben. Nagyon elégedettek voltunk vele. A szálloda szép volt, tiszta, az ételek finomak, a személyzet kedves és szolgálatkész. Csendes, nyugodt helyen, közvetlenül a tengerparton van. A kisváros Mahdia kedves és szép, akár taxival, akár vonattal gyorsan és olcsón elérhető.
A szállodák Monastirban elég messze vannak a várostól, és közel a repülőtérhez, Sousse pedig nekem túl nagyvárosiasnak és zsúfoltnak tűnt. Hamammetről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!