Barátnőm megismerkedett egy tunéziai férfival és szerelembe estek. Teljesen be van zsongva, ki szeretne költözni Tunéziába. Hogyan teheti meg és mire figyeljen? Féltem Őt.
Hát...a kiköltözés nem hiszem, hogy elsőre menni fog, hiszen már a nyaraláshoz is vízum kell..Ezeket a bevándorlási hivatalnál tudja megérdeklődni, szerintem kell neki meghívás az adott országból, vagy munkavállalási, vagy hasonló...
Én Egyiptomban voltam a nyáron, és nekem is volt egy kalandom egy muszlim férfival....hát a keresztény arabok fogták is a fejüket, és mondták, hogy ne foglalkozzak muszlimmal, mert ott az asszonynak kuss a neve...
Én nem annyira ismerem ezt a kultúrát...az tény, hogy nagyon tudnak szeretni, nekem a mai napig ír a srác, és szeretné, ha együtt lennénk, de részemről csak egy fellángolás volt, és eszem ágában sincs odaköltözni! Ők meg még nehezebben jöhetne, hisz az arabokat manapság a terroristákkal hozzák összefüggésbe!
úgyhogy óvatosan! Mindennek járjon utána, a kultúrának, mik a szokások, stb
Remélem tudtam segíteni!
bagatel
Először én is azt hittem h arra gondol de valószínű h a kiköltözés=Tunéziából Magyarországra, így meg ja, kell vízum. A srácnak. Tunéziába nem kell vízum.
Én azért várnék a kiköltözéssel, nagyon édesek és szeretnivalóak tudnak lenni az arab fiúk, nagyon tudnak szeretni, ám mindez nem elég mert itt mégiscsak olyan kultúrális-neveltetésbeli stb különbségek vannak amiket nagyon nehéz ám áthidalni (tapasztalat), és lehet hogy még most nem is látja őket a barátnőd. Nagyon diplomatikus vagyok:). Én is azt tanácsolom, hogy mindennek nézzen utána az arabokkal kapcs, tanulja a nyelvet, életmódjukat, felfogásukat, gondolkozásbeli logikát, hozzáállásukat a világhoz. Amúgy szerintem nem sokkal másabb kiköltözni oda, mint egy nem arab országba. És vigyázat, lehet, később kiderül, hogy muszmlimnak kell lennie (betérnie).
Ha muszlim fiatal lennék, én is szeretném azokat a csajokat, akik nem ismerik a jegyajándék fogalmát... :-)
Az természetes, hogy át kell térnie, illetve a helyi viszonyokhoz, értékrendhez kell igazítania az életét. Ha erre képes, és ezt szeretné, hát tegye, de csak akkor, ha tényleg tudja, mibe megy bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!