Lehetséges (érdemes-e) kiköltözni az Egyesült Arab Emirátusokba? (UAE)
Angolul jól beszélek, majd megtanulom az arabot is, de úgy tudtam hogy ott sok a bevándorló.
Érdemes lehet oda kiköltözni? 20 éves vagyok, fiú.
Állampolgárság terén mi a helyzet?
Az UAE-nek VAN JÖVŐJE???
Mert olvatsam hogy angollal sokra lehet menni mert közvetítő nyelv ott.
Érdemes lenne kimenni? Van az országnak jövője?
max ingázni mennék ki... 2 hét ott egy hétvége itthon a családdal..
AZ ottani fizetéssel a repülőjegy nem lehet gond...
Ja és bármennyire is drága, én albérletbe mennék...
Szia,1 évvel ezelőtt mentünk ki 3 gyerekkel Abu Dhabiba.
Férjem orvos egy állami kórházban.Interneten keresett állást,telefonos interjú után 2 hónap múlva már utaztunk is. Állami munkahelyeken a lakás bérleti díját kifizetik. Az iskolák fizetősek de azt nem fizetik.A fizetés a hazaival összehasonlíthatatlan. A lakosság kb.20 %-a csak arab,sok a hindi,filippinó,pakisztáni,és mindenhonnan a világból. Az emberek egyébként kedvesebbek mint itthon,mindenki mosolyog. A magyar jogosítványt nem fogadják el ha van letelepedésid vezetésből vizsgázni kell. Azt megengedik ha már van jogosítványod,hogy csak vezetésből vizsgázz.
Ha nem sikerül a vizsga akkor az elméletet is el kell végezni.A két ország között sajnos még ilyen megállapodás nem született.Gyönyörű városok, az időjárás nekem tetszik.Télen a leghidegebb 16 fok volt,karácsonykor fürödtünk a medencében. A kaja nem drágább mint Mo.-n, a benzin kb 100 ft/l A rezsi a hazait meg sem közelíti, a sivatagban olcsóbb a víz. Angoltudással lehet boldogulni, mindenki beszéli a nyelvet.Ha valahová menni akarsz bátran ajánlom,de érdemes előre munkát keresni a neten. Állampolgárságot szerezni sem lehetetlen. Indulj bátran ,minnél előbb nem fogod megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!