USA-ban elok tapasztalataira lennek kivancsi?
Figyelt kérdés
Osszel megyek ki Floridaba egy ismerosomhoz. Persze szeretnek dolgozni ez alatt az ido alatt. milyen modon lehet kint munkat talalni? ugynoksegek vagy mukodik a beadom az oneletrajzom valahova elv?
Negativ kommentelok kerem kimeljenek
#elet az usaban #munka az usaban
2015. febr. 28. 01:08
1/3 anonim válasza:
Azok akik azt hiszik hogy Florida Dél-Amerikában van azoknak speciális munkavállalói vízumot osztanak.
Normális emberek viszont tudják hogy az USÁ-ban nem lehet csak úgy munkát vállalni.
2/3 anonim válasza:
Ha nincs munkavállalási engedélyed akkor nem fogsz meót kapni. De kint él az ismerősöd, miért nem őt kérdezed?? Én is kint élek, és az én ismerőseim megkérdeznek engem.
3/3 anonim válasza:
Van zöldkártyád, állampolgárságod, vagy bármi jogalapod a munkához? Anélkül nem nagyon fog menni, legálisan persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!