Szerintetek kiköltözzünk Amerikába?
Az a kérdésem hogy kimenjünk-e Amerikába úgy hogy a lányom ott tanuljon? Most kezdené a gimnáziumot de annyira nem tud angolul
Meg fog ott tanulni? Vagy ne erőltessük?hogy fogják fogadni őt?
Szerintetek kimenjünk?
Szerintem ha valaki felnőtt emberként így teszi fel a kérdést, mintha az lenne, hogy "leugorjak 1 kiló kenyérért vagy sem" az jobb ha otthon marad.
Egy értelmesnek gondolt felnőtt ember, nem tesz ilyen ilyen buta kérdést, hanem a neten és mindenhol utánajár, hogy mi ennek a menete. Milyen papírok, engedélyek, mennyi pénzre van szükség. Dél-Amerikába (mert ezt jelölted be) nem úgy megy ki az ember mint amikor a boltba leszalad.
"Most kezdené a gimnáziumot de annyira nem tud angolul "
ÉS TE?
Amerika nem az Európai Unió, hogy csak úgy jössz-méssz egyik országból a másikba.
Van kint rokon, akinél laknátok? Tudod, mi az, hogy ESTA? Tudod, milyen feltételek mellet lehet beutazni Amerikába?
Van megfelelő anyagi hátteretek a kinti élethez?
Ha Dél Amerikáról beszélsz, akkor meg eleve spanyolul kellene tudni, nem is angolul.
3-as, nekem is ilyen érzésem van :D (6-os vagyok)
Meg is akartam kérdezni, hogy nem Te vagy az a 14 éves? - csak kitöröltem :-)
??? HOGYAN mentek ki?
Vízum, ilyesmi rémlik? Munkavállalás, zöldkártya, letelepedés, stb?
Jézusom, te biztosan nem a nőci vagy.
Te hány éves vagy?
Olyanok vannak neked, hogy residence and work permit? Visa? Passport? Fluent english?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!