Guyana, Francia Guyana, Suriname milyenek? Milyen a közbiztonság és anyagi helyzet? Érdemes oda ellátogni vagy letelepedni?
Figyelt kérdés
2019. febr. 21. 20:19
1/5 anonim válasza:
Ezek közül melyik nyelvet beszéled?
2/5 anonim válasza:
Jelenleg Dél-Amerika leginkább istenverte térsége Venezuela mellett és már jó ideje annak is számít. Én csak Francia Guyanában meg Suriname-ban jártam, mindkettőt csak tapasztalt és tényleg kalandvágyó utazóknak ajánlom, nem könnyű esetek.
3/5 anonim válasza:
4/5 slyx válasza:
No offense, de ha aids-et kapva szeretnéd halálra erőszakoltatni magad mielőtt, vagy miközben AK-47 lövedékektől szakadsz szét akkor a legjobb hely ahova mehetsz. Minden egyéb túlélő ösztön működésének esetén jobb ha elfelejted azt az átokföldét....örökre.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, ki hogy gondolja, de nekem tetszik Paramaribo óvárosának különleges holland építészete, szép város, tehát ha monjuk milliomos lennék, jó pár másik hely után én szívesen ellátogatnák ide egyedi turista desztinációnak egy ilyen "világ vége" helyre, ahová nem sokan mennek. Egyébként Paramaribo-ban lenne mit megnézni, utána egy helikoptert fognák és elmennék megnézni a végeláthatatlan dzsungelt, pár természeti látnivalót meg egy színpompás törzsi falut. Mindez úgy pár napba beleférne. A másik két Guayana viszont tényleg két Isten hátamögötti hely, nem nagyon van itt bármi is, amiért megérné ide ellátogatni. Ha pedig tényleg ilyen helyre akarsz menni, inkább javaslom Suriname-t, itt jóval több a látnivaló mint a másik kettőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!