Szerintetek lehetséges?
Attol fugg milyen igenyeid vannak (pl. szallas, utazas teren), mennyi idot szansz minderre. Nagyobb (ertsd: 2+ fo) tarsasaggal pl. a stoppolas mar biztosan felejtos - raadasul par orszagban illegalis is. Igy marad a standard kozlekedes, vagy epp sajat jarmu.
Parmillio alatt nem hinnem, hogy kijonnel...
Hát az ugy kemény ..
amugy én is a stopolásra gondoltam és nincsenek nagy igények csak ne legyen tetves hely és ne legyen vizes :D
Na én ehez a kérdéshez hozzáírnám..ezt a kérdésem is..
Lehetséges az hogy ezen az oldalon vagy facebbok-on vagy bárhol..öszelehet hozni olyat hogy kiutazol pl Americába ugy hogy akikhez mensz azokkal csak azon az oldalon beszéltél és igazábol vad idegenek... Ez furcsa lett...az a lényeg hogy beszélsz olyan emberel..családal akik befogadnának téged pár hétre ha odamennél..természetesen külföldön..Én személy szerint amerikára gondoltam :D lehetséges ( ha nem értetétek megprobálom ujrafogalmazni)
Engedd meg, hogy a leggazdagabb magyart, Gattyán Györgyöt idézzem szabadosan:
" Mielőtt órákat, napokat töltenénk valaminek a kitalálásával, előbb guglizzunk rá, hátha már létezik..." :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!