Valaki tud mondani olyan megbízható önkéntes szervezetet akikkel lehet menni külföldre?
Olyasmire gondoltam, akkikkel ki lehet jutni külföldre nyáron pár hétre max egy hónapra és fizetnék az utat meg a szállást (esetleg ellátást is) kint.
Ha lehet olyat írjatok, amivrel volt személyes tapasztalatotok vagy ismerősötöknek esetleg, és tényleg megbízható, korrekt cég.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Te nem picit el vagy tévedve az önkénteskedéssel kapcsolatban! szerintem magával a fogalommal sem vagy tisztában!
Ez nem valami ingyen utazási iroda,akikkel oda utazol ahova szeretnél,es ők fizetnek mindent!
Én is az EVS-t akartam javasolni, de azért az se pontosan arról szól, amit te leírtál.
Amúgy workaway.info oldalon van rengeteg hirdetés, különböző időtartamokra keresnek önkénteseket, a világ kb. minden pontján... Viszont itt se fizeti senki az utazásodat, általában szállást kapsz, ételt, és segítesz az adott családnak/vállalkozásnak/cégnek/intézménynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!