Ryanair: 10 kg-s kézipoggyász + laptop (laptoptáskával) felvihető a gépre ingyenesen?
Fel lehet vinni.
Új szabályzat van:
Utasonként (kivéve csecsemőket) egy kézipoggyász maximum 10kg súlyú és 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű, illetve egy darab maximum 35 x 20 x 20 cm méretű kisebb táska.
1. és 2. válaszoló butaságot mondott, ráadásul ryanairnél fizetés ellenében se lehet többet vinni a fedélzetre mint az engedélyezett.
3-as teljesen jól írta, csak megerősíteni tudom.
Ha abba az engedélyezett második, kisebb kézi poggyászba méretileg belefér a laptop akkor vihető így külön.
"Mindenki mást mondott ezzel kapcsolatban – de ha nem viszek második, kisebb poggyászt, a laptoptáskával a vállamon nem lesz gond, ugye?
"
Nem mondott mindenki mást. Az első két válaszolót felejtsd el, nem értenek hozzá.
Most mi az hogy nem viszel másodikat? Úgy érted csak egy laptoppal szállsz fel a gépre, semmi más nem lesz nálad? Akkor semmi gond. Az első számú kézi poggyász mérete 20x40x55 cm, amibe bőven belefér egy laptop.
Nem úgy értem, hogy az itteni kommentelők, hanem akiket megkérdeztem, mondtak mást mindig. :)
Szóval lesz nálam egy szabványbőrönd, 55x40x20-as, és mellé egy laptop, amit nem teszek poggyászba, hanem laptoptatyóban kívánom vinni. Így ez oké?
Na már megint... Előző válaszolóval ne foglalkozz, nem ért hozzá. Két kézi poggyászt vihetsz, ez biztos ryanairnél.
Kérdező: mi az hogy nem teszed poggyászba? Ez így értelmetlen. Az lesz a poggyászod, maga a laptop. Ez lesz a második számú poggyászod. Mérd le, ha méretileg oké, akkor viheted, nem bonyolult, a 3. válaszoló tökéletesen leirta.
Utolsó válaszoló, hagyd már ezt a hülyeséget, előtted pontosan leírták, hogy mit mond az aktuális szabályzat.
Kérdező, ha laptop táskát viszel, akkor az lesz a második kézipoggyászod. Ha csak a laptopod viszed a kezedben akkor pedig az lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!