Tapasztalatok azzal kapcsolatban, hogy ilyen módon mennyi idő a zöldkártya igénylése?
Immigration lawyernal dolgoztam, onnan tudom. Lehet hogy azota megvaltozott a helyzet, de testverek meg mindig 4-es kategoriaban vannak, nem johetnek azonnal, ki kell varni egy par evet.
Legokosabb lenne kapcsolatot felvenni egy bevandorlasi ugyveddel.
Kedves kommentelő!
Nekem keresztanyám és családja (unokatesók) szintén amerikai állampolgárok. Van lehetőség arra, hogy általuk valahogy én is zöldkártyát kapjak? Vagy ez csak a szűk családi körre vonatkozik, mint például a kérdező esetében? Köszi a segítséget!
F4-es vizum kategóriába tartozol. De csak akkor tudja beadni a kérelmet ha még nem multál el 21 éves. A fölött nincs lehetőség.
Jelenleg a 2006 novemberi kérelmeket bírálják el. Tehát ha 21 alatt vagy és most beadjátok a kérelmet kb. 2036-ra kapod meg a zöldkártyát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!