Megeri emiatt a Janssennel beoltatnom magam vagy varjak a Pfizerre/Modernara Camp Leaders miatt?
Junius elejetol lenne szerzodesem egy amerikai gyerektaborba. Az mar biztos, hogy a tabor meg lesz tartva, de jelenleg korlatozva van az europaiak beutazasa, és legkorábban majus kozepen dontenek errol. Ha dontes születik, akkor se biztos, hogy junius elejeig lesz vizumom, meg addig repjegyem sincs. Szuleim javasoljak, hogy adassam be az egy adagos Janssent, viszont en jobban bizom a Modernaban vagy a Pfizerban. Fokent utazas miatt kellene valamelyik nyugati tipusu vakcina. Ha jelenleg tudnam, hogy biztosan lesz vizum, beadatnam a vakcinat, igy viszont nem tudom hogy megeri-e ezt valasztani vagy inkabb varjak egy picit a jobbra. Szerintetek?
P.S a heten tutira megkapnam a Janssent de a hirekbol itelve szerintem a Pfizerra is lesz lehetosegem.
Szia, en bizom benne, mert máskülönben unatkoznek itthon. De tudom, hogy nme lesz ugyanolyan, mint 2 eve volt. Engem ez a bizonytalansag zavar a leginkabb. Igy hogy vizumom sincs, nem tudom h esszeru dontes-e a kevesbe hatekony vakcinat beadatni. Vagy inkabb varjam ki a Pfizert. A masodik adagot biztos nem kapnam meg a tabor kezdésig.
Sajnos benne van a pakliban az is, hogy europaiak nem mehetnek iden.
Szintént sorstárs vagyok. Engem június 7-re vár a táborom..eddig nagyon kis optimista és reményekkel teli voltam, de most ezt már kezdi felváltani a csúnya realitás. Bár én nem oltatom be most magam, mert március végén elkaptam a vírust, szóval van védettségi igazolványom, de a táborom készségesen vállalta hogy elintéznék nekem az oltást ott kint. Hétfőn írtam a CampLeadersnek is, hogy akkor vízumügyben mizu, mert már nincs 1 hónapom az utazásig. Hát nem nyugtatott meg a válaszuk, ugye ők most máj.21-re várják a követség nyitását. Ja és köszönik a türelmemet..:)) "Kissé" pofátlan hozzáállásnak gondolom, mert a repjegy hozzájárulás számláját meg már küldeni akarják, hogy utaljak...
Szóval én már lelkiekben készülök rá, hogy nem tudok kimenni. Őszintén, május utolsó hetében lehetetlen elintézni bármit is, a vízumtól kezdve a repjegy foglalásig..főleg hogy következő héten hétfőn már minden papírral, negatív teszttel induljak is... úgyhogy elkezdtem szervezni a B tervet a nyárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!