Hova érdemes költözni észak amerikában? Mi kell hozzá?
Frisco? Seattle?
Tok mindegy, hogy hova koltozol, nem a hova a lenyeg, hanem a hogyan.
Ha utana olvasol a kismillio kerdesnek/valasznak, megtudod, hogy fenti orszagok egyikebe sem ugy koltoznek az emberek, hogy vesznek egy repjegyet es hello.
A mi kell hozza kerdesedre a valaszokat mar sokan megadtak, keress vissza USA / Kanada szavakra.
1 - visszakerestem, de mindegyik kérdésnél az a válasz hogy keress vissza hülyegyerek! :D
2 - Angolom jó (felsőfokú nyelvvizsga)
3 - Azt halottam, hogy a zöldkártyát nyerni lehet. De azért csak ki lehet váltani valahogy nem? Tudomásom szerint amerika pont arról szól, hogy mindenkinek új lehetőséget ad.
az a válasz hogy keress vissza h.lyegyerek - haha, igaz :D
Angolom jó (felsőfokú nyelvvizsga) - nagyszeru, akkor guglizz: dv lottery (ezzel lehet nyerni), illetve USCIS green card (ez pedig a "nem nyeros" mod, tobbfele van, pontosan leirjak mi hogyan megy) az USCIS az isten a temaban, szoval barki GYIKos eskuszik, hogy tudjak a tutit, eloszor az USCISon nezz korul, mert ok diktalnak!
"Nem mondom, vannak feltételek!"
Mi mást vártál? Minden jöttment nem kap zöldkártyát. Elég gondjuk van a sok mexikóival meg a sok dél amerikaival
Persze, nem is panasznak szántam, de magam elszántam hogy kijutok :D
A vállalkozós feltételek néztem először, de még tanulmányozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!