Nokent mit lehetne dolgozni Amerikaban?
Ha illegálisan lennél kint akkor is tudnál végezni takarítói és ehhez hasonló munkákat.
De mivel feleségül vesznek így ha megvan a zöldkártya bármit dolgozhatsz.
De szerintem legrosszabb esetben is egy wallmartban tuti eltudsz helyezkedni.
Igen ez a problemam hogy eddig azt hittem max takaritoneni lehetek azt pedig nem szeretnem...
Teljesen mellekes, hogy mi szeretnek lenni, csak erdekelt hogy lehetne e olyan munkám ami boldogga tesz.
Mellesleg erdekel a jelmeztervezes, szivesen lennek stylist (ez hogy is hangzik magyarosan?). Otthon kozepiskolaban erettsegi utan egy ideig varrononek tanultam, de az au pair munka miatt abbahagytam s nem vizsgaztam le belole.
USA már nem a régi, de még mindig a lehetőségek hazája,és ha igazán akarod,teszel érte egy kis szerencsével bármit elérhetsz.
Elvégzel egy stylis tanfolyamot,és az is lehet,hogy ők ajánlanak fel munkát.
De ami tetszik az államokban és nyugat Európában,hogy nem az van,hogy mutass papírt,mutass iskolát, kit ismersz, honnan jöttél stb... Azaz nem ezeket nézik.
Ha neked autószerelői végezettséged van de te jobb cukrász vagy mint egy olyan akinek 20 papírja van arról,hogy ő cukrász akkor is téged vesznek fel. Mivel a munkádat nézik.
Magyarországra semmiképp se gyere, nagyon nagy lehetőség,hogy megkérték a kezed, hamarosan zöldkártya onnantól meg pár év és akár állampolgárság.
Hidd el soha nem leszel olyan boldog mikor kiveszed ezt a postaládából. :) [link]
Gondolj a sok mexiko,de akár magyar feketemunkásokra akik bármit megtennének akár csak egy SSN-ért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!