Valaki tud mesélni a Kanári-szigtekről? Hosszabb időt szeretnék ott eltölteni.
#1: Írtam
#2: Kanári
Kanári...
De konkrétan melyik sziget érdekel?
Azért egy kicsit utána nézhettél volna...
„A Kanári-szigetek (spanyolul (Islas) Canarias) Spanyolország legdélebbi autonóm közössége. Hét nagyobb és több kisebb sziget csoportját Marokkó partjaitól 125–200 km-re, az ész. 27–30 és a nyh. 13–18 foka között találjuk az Atlanti-óceánban. A szigetek összterülete 7500 km². A turisztikai paradicsom két provinciára, tartományra oszlik. Las Palmas tartományhoz tartozik Lanzarote, Gran Canaria és Fuerteventura szigete, Santa Cruz de Tenerife tartományt Tenerife, La Palma, Gomera és El Hierro alkotja. A szigetek törvényhozása négy évenként (a választás után) átköltözik Santa Cruz de Tenerifére Las Palmasról, illetve viszont. Mindkét főváros megkapta Madridtól a vámmentes kikötő státuszt."
Utolsó vagyok.
A kedves kérdező horvath.hanna néven olyan privátot írt nekem, hogy még egy kocsis is megirigyelné, csak mert mertem válaszolni a kérdésére, idézem: “anyádat b*szd pofán te g*ci”....
Méghozzá lány létére.... Ezért tart itt a világ, ahol. Büszke lehet rád az anyukád!:) Neked nem a Kanári-szigetekre kellene menned, hanem illemtan órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!