Melyik Európai országba érdemes költözni a hosszú távú jövő szempontjából?
Igazából nem tudom milyen válaszokra számítasz :D
Nyugat-Európa és Skandinávia az ahol Európában jobb az életszínvonal
Én Ausztriában élek
De tényleg nem értem milyen valaszokat vársz,ha megkérdezel 1000 embert,hogy hová érdemes kiköltözni mindenki azt a 10 országot fogja mondani kb :D
De miért csak pár év múlva?Már most sokkal nehezebb kimenni mint pár éve mert folyamatosan jönnek és fogynak a helyek+a szírek,törökök a magyaroknál is olcsóbb munkaerő szóval addig kéne ameddig van hely
Meg ugye az se mindegy,hogy mi a szakmád...
“Igazából nem tudom milyen válaszokra számítasz :D”
Olyanokra, amik saját tapasztalatot írnak le, azoktól aki élnek/éltek külföldön adott országban, és van pozitív/negatív véleményük róla.
Pl. Aki a Svédországgal kapcsolatos választ adta...na ilyeneket:)
És azért csak évek múlva, mert az itthoni dolgainkat akkor tudjuk lezárni, az élethelyzetünk akkor fogja megengedni a költözést.
Remélem kielégítő a válaszom. Keress már kérdést, ahol kötekedhetsz.
Nem kötekedés hanem egyszerűen érdemes minél előbb mivel az olcsó munkaerő folyamatosan jön és nyílván ahogy telik az idő úgy lesz egyre kevesebb igény magyar szintű munkaerőre főleg,hogy már a szírek ugyanazokat megcsinálják még kevesebb pénzért
Egyébként 6 európai országban éltem és mindegyikben jártam Ukrajna kivételével de ár-érték arányban Ausztriánál nincs jobb hely tapasztalatom szerint
Árak kb magyar szinten vannak,nyugati szinthez képest meg sehol sincsenek úgy,hogy a fizetések világszinten is top20 a kb 200-230 államból,az emberek nyitottak és nem néznek le mivel rengeteg a bevándorló illetve ha még nem jó a németed akkor angollal és Burgenland egyes részein magyarral is boldogulsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!