Milyen szervezeteknek kell bejelentenem a kulfoldi tartozkodasom?
Braszkokam, en csaknem husz eve kint elek, es par eve tudatosult, hogy kene valamit csinalnom. Nem dolgozom, ferjhez mentem, nem volt semmifele hivatalos dolgom. A TB-t utalja anyam a nevemre mai napig, es mar latom, ez is torvenyt sert.
Tobb orszagban eltunk, sehol nem okozott hivatalos problemat a letezesem. Meg Svajc is leszar 90 napig, en pedig azalatt ketszer is hazalatogattam.
Mar a magyar allampolgarsagom visszaadasan gondolkozom, ha kitalalnak, hogy buntetest kell fizetnem, amiert szabad mozgas mellett anno nem tudtam eldonteni, a bejelentett lakcimemrol eljottem-e.
Es soha tobbe nem fogok magyar utlevelet kerni, ahol normalis viselkedesre arrogans, kotekedo alpari ugyintezes az alap.
Nem en vagyok a kerdezo, de amugy nekem sem volt egyertelmu, igaz, mar regesreg utananeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!