Magyarország és Horvátország között schengeni határ van? Ha igen, akkor a gyerekeknek nem kell útlevél a kiutazáshoz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 16:28
1/4 anonim válasza:
[link] Horvátország nem tagja a schengeni egyezménynek, vagyis oda még szükséges útlevél.
2/4 anonim válasza:
nincs. De ha lenne is kellene útlevél a gyereknek, mivel nincs más ami igazolja. ( megfelelő személyi- neki semmilyen )
3/4 anonim válasza:
horvátországba történő belépéshez nem szükséges útlevél
persze jó ha van
azonban megállapodás nyomán elegendő a személyi igazolvány felmutatása (régi típusú is jó) - én is csodálkoztam mikor olvastam szabályt - ismerős még nagykövetséget is felhívta
kiskorúnak ha nincs sz.igazolványa akkor kell útlevél természetesen
4/4 anonim válasza:
A gyereknek mindenfelekeppen kell utlevel, hiszen igazolniuk kell magukat! Nemcsak a sch. egyezmeny miatt, hanem a vilag minden reszere kell a gyereknek utlevel, hiszen semmilyen mas hivatalos irata nincs neki ami kulfoldon jo lenne!
Irok egy hasznos oldalt, olvasgasd, erdemes: euvonal.hu
Mennyi idosek a gyerekek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!