útlevél nélkül mehetek európai országokba, ha orosz az állampolgárságom? 17F
Figyelt kérdés
hollandia, németország,ausztria.
útlevél nélkül is mehetek?
M.o.-gon lakom. bátyámmal mennék (26f)
2011. okt. 16. 19:41
1/11 anonim válasza:
Ha jól tudom Oroszország nem uniós ország,így nekik kell az útlevél.
2/11 anonim válasza:
Az uniós országoknak is kell hogy legyen személyi igazolványa vagy útlevele(de nem kötelező az útlevél)
Valami iratnak nálad is kell lenni amivel igazolod,hogy ki vagy és honnan jöttél.
3/11 A kérdező kommentje:
magyar személyim van, meg lakcím kártyám is.
2011. okt. 16. 19:52
4/11 anonim válasza:
Ha Magyarországon az utcán igazoltatna a rendőr mivel igazolnád magad? Az az irat jó lesz a többi Schengeni országba is, meg elvileg Angliába, Romániába és Bulgáriába is, csak ott fel kell mutatni a határnál.
5/11 anonim válasza:
Ha van magyar személyid, akkor magyar állampolgár is vagy. A magyar személyivel utazhatsz
6/11 anonim válasza:
Ha van magyar személyid akkor elvileg mehetsz azzal..
7/11 anonim válasza:
Most végülis milyen az állampolgárságod?
9/11 A kérdező kommentje:
nekem az van a személyimbe hogy orosz állampolgár.
de itt születtem magyaországon.
2011. okt. 16. 21:02
10/11 anonim válasza:
szerintem ha itt születtél és itt élsz,akkor csak kérned kéne az állampolgárságot és megkapod.
Sajnos nem tudom,hogy az a személi ami neked van az feljogosít-e utazásra az eu-n belül,vagy csak magyarországi tartózkodásra elég.(a csak orosz állampolgároknak ugyanis vízumot kell igényelniük )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!