Az angoloknak mi a véleménye rólunk magyarokról? Mi a véleményük Magyarországról, voltak már itt?
Ez egy buta kerdes, mar ne haragudj. Voltak mar itt???? KIK???
Tudod mekkora Anglia lakossaga? Hogy kerdezhetsz ilyet, hogy voltak-e mar itt?
En 20 angolt ismerek es mind a 20 tudja hol van Magyarorszag. Abbol a 20bol 10 mar jart is Budapesten. 3 evet eltem Angliaban, barkivel talalkoztam nagyon szeretett es meg volt elegedve a munkammal es a legtobben meg a gulyaslevest is ismertek.
Az elso kerdesedre csak szemelyes tapasztalabol lehet valaszolni, vagy sehogy. De meg ezek a valaszok sem fog neked valos kepet adni a kerdesedre. Majd megtapasztalod, mikor kimesz.
Köszönöm a válaszokat! :) Továbbá is szívesen várom azokat!
Nem, én egyelőre - azt hiszem - nem megyek ki Angliába, majd
talán egyszer, de az is talán! De köszi, aranyos vagy utolsó
válaszoló! :) Amúgy az angolok milyenek?
A magyarokról jó véleménnyel vannak, mert szorgalmasak vagyunk, a munkáltatók szívesen alkalmaznak minket. És elég kevesen vagyunk, így nincs elegük belőlünk, mint mondjuk a lengyelekből, akik elözönlötték az országot. Budapestet ismerik és szeretik. Sokan jönnek is látogatóba, egy nyári estén a Király utcában magyar szót alig hallani és a Sziget miatt is sokan jönnek.
Persze vannak buta, műveletlen angolok is, de a magyarok közt talán nincsenek? Szerintem a magyarok nagy része ugyanúgy nem tudná felsorolni mely országok tartoznak az EU-ba.
Én angol suliba járok és eddig angol pakisztán és indiai is tudták mi az a magyarország és hogy hol van.
az angolok szerintem kedvelik a mahyarokat amint mondjuk hogy honnan jöttünk egyből említik budapestet majd magyar szavakat is tanulgatnak kedvességből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!