Hollandiában hány éves kortól számít felnőttnek egy ember?
A kérdés kiírásának időpontja: 2009-12-29 20:32
A válaszok
Úgy érted nagykorú? Szerintem az arra is 18. Csak nem füvezni szeretne valaki? :)
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 82%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-12-29 21:13
21 én úgy tudom. 6 éves kortól már vezethetsz autót, de piát nem vehetsz, csak ha betöltötted a 21-et. Érdekes és nevetséges, de így van. Nem látom az értelmét, nincs logika benne...
Ez a válasz 19%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-12-30 00:35
21 én úgy tudom. 16 éves kortól már vezethetsz autót, de piát nem vehetsz, csak ha betöltötted a 21-et. Érdekes és nevetséges, de így van. Nem látom az értelmét, nincs logika benne...
Ez a válasz 23%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-12-30 00:35
Bocs, 16 éves kortól, nem 6 :D:D:D
Ez a válasz 47%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-12-30 00:36
Nem 21, hanem 18 éves kortól.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-12-30 01:44
Elõzõ vagyok. Kicsit furcsállottam az elõttem írtakat, ezért utánanéztem. Jogosítványt (autóhoz) 18 éves kortól lehet megszerezni, alkoholt pedig 16 éves kortól vehetnek.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-12-30 01:54
Az USA-ban van az, hogy 21 éves korodig nem ihatsz szeszt, de már 16 évesen vezethetsz autót!
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 01-01 02:59
Szia!
En itt elek kint mar par eve!!!16eves kortol tudsz venni cigarettat,es 18ev felett mehetsz be egy coffeeshop-ba.
Alkohol is 18felett tudsz venni.
Igazabol felnottnek en ugy tudom itt is 18tol szamit egy ember.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 01-21 10:02
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!