Csajozás szempontjából mennyire jó szeptember, október környékén Korfu vagy Kréta? Vannak még kint a parton vagy itt-ott ilyenkor is egyedülálló nők?
Figyelt kérdés
Kifejezetten ismerkedni,kalandozni szeretnék valamilyen mediterrán környezetben Európában. Akár más terület is szóba jöhet. Az sem árt ha van egy kis élet, szórakozási lehetőség.2014. szept. 6. 18:48
1/3 anonim válasza:
Igaz jó pár éve voltam Korfun és nő létemre nem is akartam csajozni, de szeptember végén televolt a hely angol bulizó fiatalokkal. Minden második üzlet pub, szóval szerintem van rá lehetőséged.
2/3 anonim válasza:
Tavaly voltunk szeptember kozepe-vege korul Korfun. Baratnommel es meg 2 parral voltunk, szoval a csajozas nem az elsodleges szempont volt:). A szigetet nagyjabol bejartuk es mivel lenyegesen kevesebb az ember, mint szezonban, ezert a sziget nagyresze kiesik ilyen szempontbol. Egy kivetel azert megis van: Kavos. A sziget legalso reszen, nagyon kulonleges hely, brit, nemet es egyeb nyugat-europai fiatalok egyik kedvenc helyea szigeten, itt el tudom kepzelni a csajozast. Viszont itt a tengerpart nem az igazi. Kretan nem tudom mi a helyzet sajnos.
3/3 anonim válasza:
Azt meg tudod nézni a neten, hogy nyugodt vagy éppen bulizos hely, így probáld meg kiválasztani. Amirol tudom, hogy ilyen szempontbol megfelelo lenne, az Mallorca és Ibiza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!