Mennyire lenne biztonságos szerintetek ez az útvonal?
Románia nem vészes, azt mi végig bringáztuk.
Szerbiában sok a kóbor kutya és ne térjetek le az útról (erdőbe). Mástól ott nem hinném, hogy tartanotok kell.
Macedóniában még nem jártam.
Megterveztétek, hogy hogyan mentek?
Hogy hol alszotok? Mennyi idő alatt értek oda? Azért csak kb 1000km-ről beszélünk.
Hol milyen pénzre van szükségetek. Bár amennyire emlékszem dollárt meg eurót a legtöbb helyen elfogadták. Legalábbis az autópályákon. De ti ott nem tudtok menni.
Ha visztek magatokkal egy botot/gázsprayt amivel a kutyákat elhajtjátok akkor pont ugyanolyan biztonságos mint itthon biciklizni.
Mellesleg a kutyák nappal elég passzívak, én Romániában már úgy megsajnáltam őket hogy a szendvicsemből a szalámit nekik adtam.
Szerbiában azért mi szép kis hegyeken mentünk keresztül.
Na meg láttunk érdekes dolgokat. Autópályán a feljáróból jött vissza szembe egy autó a benzinkúthoz. Aztán Macedóniában az egyik fizető sorompón áthajtott egy kocsi fizetés nélkül, persze vitte a sorompót is.
Azt a napi 100km-t csomagokkal megpakolva is tudjátok tartani?
Van ilyen tapasztalatotok? Voltatok már így túrázni máskor?
Így kb 8-9x kell valahol megszállnotok mielőtt oda értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!