Melyik a legmodernebb város Angliában?
Figyelt kérdés
2019. márc. 3. 15:16
2/5 anonim válasza:
Milyen szempontból modern? Technológia, felfogás...?
Nyilván London. Esetleg még megemlíthető Bristol, Manchester.
3/5 anonim válasza:
Bristol? Ugyan. London magasan a legmodernebb, nemcsak Angliában hanem egész Európában. Erősen lemaradva, de Birmingham követi, főleg mióta elkészült a New Street vasútállomás átépítése. És egyébként Birminghamben óriási potenciál van a jövőre nézve, ha elkészül a High Speed 2 vasútvonal (50 perces út lesz a London-Birmingham táv). Amiben kicsit le van maradva az a helyi tömegközlekedés, ebben például Manchester sokkal jobban áll,
4/5 A kérdező kommentje:
Építészet szempontjából gondoltam. Köszi
2019. márc. 4. 21:12
5/5 anonim válasza:
Nekem Manchester, de még Leeds is szebbnek és értelmesebbnek tűnt mint London. Londonnak csak nagyon kevés része van sajnos ami kedvelhető, viszont gettó annál több.
Mind a három városban már voltam sokszor, de London nálam mindig alul maradt mindenféle szempontból...
A város a Temze mentén végig autózva vagy sétálva is elég hangulatlan és kiábrándító. Ellenben Budapesten, ahol szinte a Duna a középpont, minden arra néz és végig sétálni a Duna parton nagyobb élmény mint egész London.
Legalábbis nekem. (Nem Magyarországon élek, szóval nem is vagyok elfogult.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!