Keszthelyi nyaralás?
Szerinted megéri ?? Igazából nem szeretnék túl sokat költeni a szállásra, mert az is elég sokba kerül míg eljutunk odáig.
3főnek kellene. 2felnőtt és egy 17éveslány :D
Valaki kitudná számolni a következőt ennek a linknek az alapján, mert én nem nagyon tudom értelmezni:
Mennyiből jönne ki ez a nyaralás ??
Autó hely nélkül, mivel vonattal mennénk.
2 felnőtt meg egy 17éves lány.
És lenne még egy kérdésem a Keszthelyi vasútállomásról könnyen megközelíthető ez a szállás??
Előre is köszönöm.
Szerintem jól gondolod, a telepített lakókocsi tényleg azt jelenti. De mivel csak 8 db van, lehet, hogy már nem lesz bennük hely a nyárra :( Meg kép nélkül elég nehéz megítélni, hogy megéri-e.
A sátorhelyet lehet, hogy meg kell tőlük kérdezni, de lehet, hogy a biciklis ár érvényes rátok is.
Ha egy sátorban lennétek, akkor egy sátorhely és három felnőttel kell számolni (úgy nézem csak 14 éves korig van gyerekár). Így 700+3*1350Ft lenne egy éjszaka, ami 4750.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!