Ezt hogyan tudnám megoldani? (Holnapra! )
Figyelt kérdés
Kaptam egy házi feladatot, amelyben egy útvonalat kell megterveznem. Én Szombathelyről-Budapesten keresztül-Szegedig. Ezt választottam. Bele kellene írni a menetjegyet, a vonatot, hogy melyik vonattal, hány órakor tudnék menni, mennyi idő,csak az a baj, hogy megnéztem interneten, és nagyon bonyolult a pesti menetrend! Vissza út is kéne, az viszont más közlekedési eszközzel(én az autót választottam)! Ha valaki tudna segíteni és szánna erre időt, azt nagyon megköszönném!#Budapest #vonat #házi feladat #Szeged #Szombathely #leszállás #menetrend #útvonalterv #átszállás #érkezés
2018. febr. 18. 12:44
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem bonyolult. Minden fent van a neten.
Ha a vonat a közlekedési eszköz akkor a MÁV oldalán már tudod is nézni a jegyárakat, menetrendet stb.
Ha kocsi akkor tudod nézni a google mapon keresztül, hogy autóval hogy rövidebb, mennyi km, és mennyi idő.
Gondolom nem azt várod, hogy más csinálja meg helyetted?
Sok sikert.
2/6 anonim válasza:
Google maps és utána megnézed az árakat. Talán úgy egyszerűbb neked hogy ha úgy nézed hogy Szombathely-Budapest majd Budapest-Szeged. Szombathely Budapestet megnéztem kíváncsiságból 1 vonattal kell menni.
3/6 anonim válasza:
Mávstart Elvira - menetrend, ezt nézted? Mert ott egyáltalán nem bonyolult: a km-től kezdve a jegy ára, minden ki van írva, még a visszautat is megnézheted vele (vonattal)
4/6 anonim válasza:
Mi ezen a bonyolult?! :D
Elvira, Máv és kidobja.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
De jó, hogy kaptok ilyen normális házifeladatot is, mármint ami az életre "nevel" :D és nem csak a víz molekulának az elektronjait kell számolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!