Justbence kérdése:
Hogyan lehet konkrét helyet foglalni repülőgépre?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy a közeljövőben utazom chater járattal és az érdekelne hol tudok konkrétan foglalni.
Úgy értem hogy nem azt szeretném hogy a reptéren random válasszanak nekem helyet a gépen, hanem hogy én szeretném kiválasztani hova ülök.
2019. nov. 26. 19:15
1/7 anonim válasza:
Véletlenül se áruld el legalább az üzemeltető társaságot...
2/7 anonim válasza:
A Lufthansanál pl amikor vettem a jegyet a neten, akkor tudtam ülést is foglalni.
3/7 Metionin válasza:
A legtöbb társaságnál amikor veszed a jegyet a neten, valamelyik lépésnél felajánlja hogy x összegért foglalhatsz konkrét helyet.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerinted véletlenül írtam ide és nem a légitársaságot kérdeztem?
Képzeld nem. Azért mert nem tudom a társaság nevét, mivel utazási iroda által repülök és nem egyenlőre nem tudnak információt adni!
2019. nov. 27. 10:51
5/7 anonim válasza:
Akkor pl. ezt az információt leírhattad volna.
6/7 anonim válasza:
Amúgy ilyenkor az irodának kell szólni erről.
7/7 anonim válasza:
Charteren általában a reptéren osztják a helyeket. De találkoztam olyannak is, hogy előre ki voltak nyomtatva a beszálló kártyák, nem választhattál helyet. Az utazási irodát kérdezd amelyik üzemelteti, hogy náluk mik a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!