Ha üres nagy bőröndöt szeretne az ember haza küldetni vagy vinni repülővel az mennyibe kerülhet? Olyan drága mint ha teli lenne?
Figyelt kérdés
Pl meg van adva a légitársaságnál, hogy az árban benne van egy kicsi és egy nagy bőrönd. De én ezen felül üresen még egy nagy bőröndöt fel szeretnék adni azért is teljes árat számolnak fel? Múltkor a teli plusz bőrönd 30ezer volt mikor Kanadába mentem2022. jan. 21. 13:20
2/8 anonim válasza:
mi úgy szoktuk, hogy a kisebb böröndbe pakolunk és azt tesszük a nagyobba. persze csak kifelé, mert haza már teli hozzuk.
4/8 anonim válasza:
Ugyanannyiba kerül, mint ha teli hoznád, úgyhogy érdemes megtölteni olyan cuccokkal amit itthon drágábban kapsz, legalább olyan mértékig hogy a bőröndfeladás ára visszajöjjön:)
5/8 anonim válasza:
Nem olcsóbb venni itthon egy másikat???
6/8 anonim válasza:
Az a legolcsóbb, ha egy olcsó ollóval apró miszlikekre szaggatod, és ott hagyod ahol vagy. Otthon meg veszel egy másikat.
7/8 anonim válasza:
Ennek én még csak a fordítottját csináltam, hogy nagyon kevés cuccal indultam, hogy majd kint feltöltsem. Ha nem tudod egy nagyobb bőröndbe betenni, akkor nem érdemes megvenni, mert drágább lesz a hazahozatal, mint amennyiért itthon kapsz egy bőröndöt.
8/8 anonim válasza:
Attól függően, honnan térsz haza, lehet egy látogatásod a reptéri rendőrségen. Nagyon szokatlan az üres bőrönd, és felmerülhet a gyanú, hogy esetleg kokain van benne elrejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!