Lesz még bankcsőd? Vagy csak ez a 2 és ennyi volt?
Lesz.
Nem csak ennyi volt.
Semmilyen, semmilyen, semmilyen.
1: És az utolsó mikor lesz?
És az USD-HUF árfolyam?
Erről beszéltem, nem is kellett sokáig várni rátok. Nyugodtan nézzetek hülyének. Nem "kitől" van ez az infóm, te tényleg azt gondolod, hogy valaki ezt így megmondta nekem, én meg csak továbbadom :D
A családom amúgy pénzügyi területen dolgozik, én nem (nem vagyok felsővezető, középvezető vagyok, de ez sem tudom hogy jön ide), illetve nem "okoskodom", ez "egyszerű" (nem olyan egyszerű, mint a ti kommentetek), megfigyelés és elemzés eredménye. A megfelelő helyeken lévő emberekkel nem olyanokra utaltam, akiket én ismerek, hanem pl. a nagy bankok, a legnagyobb pénzügyi vállalatok és intézetek emberek stb.).
Nyilván felesleges volt mindezt leírnom, tisztában vagyok vele, nyugodtan gúnyolódjatok tovább.
Én tudom, hogy mi zajlik 8-as.
Elég megnézni, hol dolgozott azelőtt Jerome Powell, és hogy mit vásároltak serényen az utóbbi években az alapkezelők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!