Huszonévesek! Ti mekkora összeget tudtok félretenni általában havonta?
Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 23:22
1/23 anonim válasza:
Kb 150-180 ezer ft
Viszont ehez kell hogy nagyon jol banjak a penzzel
A 150 mindig megvan fixen. Minden fizukor az az elso!! Hogy a 150 el legyen teve. A tobbit utana beosztom
Es meg csak nem is nelkulozok
Nem veszek felesleges szarokat sem
5/23 anonim válasza:
450 körül keresek ( ami elméletileg nem rossz ennyi idősen) ebből 150-et max ha nagyon ügyes vagyok, inkább 100 a reális. Igaz 83 csak a lakáshitelem.
6/23 anonim válasza:
Az elmúlt egy évben (is) jól jövedelmeztek a korábbi befektetéseim, havi átlagban 1,68 milliót költöttem (jól élek, sokat utazok), s átlagosan havi 4,73 milliót tettem félre. Ezeket újra befektettem, így a következő egy évben minimum duplázódik a profitom.
7/23 anonim válasza:
:D :D egy anonim fórumon próbálsz meg önigazolást szerezni?
8/23 anonim válasza:
Mihez kellene önigazolás? Nem is értem a böffeneted.
Kérdező kérdezett, válaszoltam...
9/23 anonim válasza:
Fixen 500-at szoktam, ha nincs nagyobb váratlan kiadás.
10/23 anonim válasza:
Megpróbálok minden hónapban 100-at, de szokott jönni váratlan szerelés, szervíz, biztosítások, bizonyos dolgok tönkremenetele amit pótolni kell, ezért van hogy 50 sikerül, nagyon ritkán semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!