A sofőrhiány már elért egy olyan szintet, hogy cégek mennek csődbe?
Nem vagyok benne ebben az iparágban, soha nem volt hozzá semmi közöm, de én is látom, hogy rengeteg a sofőröket kereső álláshirdetés. Nem győznek hirdetni a cégek. Sokszor már több százezres prémiumokat is adnának.
Mi lesz a fuvarozó cégekkel? Van már akkora a probléma, hogy cégek működését veszélyezteti a sofőrhiány?
érdekes mód az ilyen "Áll a kamion" meg "nincs sofőr" dolog csak a multikat súlytja leginkább, akik a legnagyobb szarrágó szemét banda, a kis cégek így is "vígan" elvannak, fix fuvarjaik vannak, max az üzemanyag ár ver oda kicsit, meg amikor szívóznak a határokon valami miatt.
Nem beszélve a rengeteg cégről aki csak azért van hogy pénzt mosson, azok meg baromira nem hasznos része a logisztikai iparágnak, szóval ez nem egy egzakt dolog...
Sofőr van dögivel, mert rengeteg jogosítványt adott ki az állam.
Probléma az, higy jelenleg a cégek és a sofőrök "elbeszélnek" egymás mellett.
Nekem is minden papirom megvan hogy barmikor vezetni tudjak, és szeretnék is ebben dolgozni de nem minden áron. És itt most nem a klasszuk 1 milliót adjál, meg ne kelljen dolgozni stb stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!