Mit csináljak most? Átverés áldozata lettem
Figyelt kérdés
Rendeltem bőrkabátot, marhabőr megnevezés alapján a Facebook Market place-n. Egy héttel ezelőtt, ma reggel kaptam meg..egy kíai kabátot, 65 euróért hozta egy futár. Vigyázzatok, mert csalók vannak a Market Place-n. Most néztem márkás cipőket is árulnak, Nike megnevezéssel.2022. szept. 13. 12:18
1/20 anonim válasza:
Kerdezo hany eves vagy? Ugy mondod mintha ez valami uj dolog lenne... Az hogy mit tudsz csinalni, felveszed az eladoval a kapcsolatot es megprobalod visszakuldeni, vagy feljelentest teszel a rendorsegen, bar 50000 alatt kb el leszel hajtva onnan...
2/20 A kérdező kommentje:
Nekem ez új dolog.
2022. szept. 13. 12:24
3/20 A kérdező kommentje:
Hát eladom, becsapok én is valakit. Szegény vagyok, én mást nem tehetek.
2022. szept. 13. 12:31
4/20 anonim válasza:
Dögőljön meg a szomszéd tehene ne?
5/20 A kérdező kommentje:
4. Pontosan.
2022. szept. 13. 12:39
6/20 anonim válasza:
Market placen rendelni... Bravó! És még csodálkozol, hogy átbaxtak. 25ezer forintért mégis mit vártál? 25ezerért rendes kabátot sem lehet kapni, nem hogy bőrt.
7/20 anonim válasza:
Az a 65 Euro a tanulópénzed volt.
Ennyi kellett okosodásodhoz, örülj, hog ilyen 'olcsón' megúsztad/
8/20 anonim válasza:
kínai műbőr kabátért 65 euro teljesen korrekt ár. Sőt.
9/20 anonim válasza:
Eredeti kínai kőolajkabát. Tök faxa. Eladó? Megveszem.
10/20 anonim válasza:
Kérdező, vedd fel az eladóval a kapcsolatot, és próbáljátok rendezni, fenyegesd meg fogyasztóvédelemmel, rendőrséggel. Ha megijed, nyerd ügyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!