Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy 4 órás munka és...

Igaz az, hogy 4 órás munka és gyes mellett kaphatok munkanélkülit? Ezt csak hallottam.

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 07:02
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ez ostobaság. Ha van munkád, miért kapnál munkanélkülit? VAgy feketén dolgoznál?
2011. márc. 14. 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

munkanélkülit csak egy esetben kaphatsz,ha nincs semmiféle munkaviszonyod.(se rendes,se megbízásos,se alkalmi).gyes mellett sem.

alkalmi munkavállalás mellett lehet csak segélyt kapni,de azokra a napokra,amikor dolgozol nem kapsz segélyt,csak azokra amikor nem dolgozol.

2011. márc. 14. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Persze.Gyes, munkanélküli, meg 4 órás fizu.Más valami???
2011. márc. 14. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

sokan csinálják,hogy más nevére íratják a melójukat,közben saját jogon felveszik a munkanélkülit. a gyes ebben az esetben viszont elég kizáró ok. ha majd lejár a gyesed próbáld meg az előbbit.

viszont a segélyt nem a minimálbér után fogod kapni,hanem a 4 órás állás miatt csak a minimálbér feléig,vagy a fizetésed után,ha az magasabb összegre jön ki.

2011. márc. 14. 12:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem feketén dolgozom, "állítólag" így kapja az egyik "ismerősöm", de nekem is kamu szaga volt a dolognak, ezért szerettem volna utánaérdeklődni, de sehol nem találtam rá választ
2011. márc. 14. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
ha feketén van bejelentve megoldhatja, amúgy nem. Mert kap fizetést, van munkája...
2011. márc. 15. 15:55
 7/10 anonim válasza:
Nem, nem , nem!!!!!!!!!!!
2011. márc. 16. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:

03-15 15:55 -nek.

Annak nincs értelme,hogy feketén vagy bejelentve. Vagy be van jelentve,vagy feketén dolgozik ergo nincs bejelentve.

2011. márc. 18. 15:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek: Ezt találtam kiskapunak a problémádra.

"

Férj gyesre ment. Átvette tőlem. Közben 8 órát dolgozik.

Ha táppénz kell neki, simán kap, akár gyermekápolást is.

A Gyest a gyerekek után, a táppénzt a munkája után kapja. Tehát bárki, bármi mondd, jár!!!!

Én pedig munkanélkülire jöttem.

Így a Gyes is megmaradt és a munkanélküli is.

De ez nyilván attól is függ, hogy mikor mennyit dolgoztál, stb…

De, ha leírod pontosan e-mailben a részleteket, talán a munkanélkülire választ tudok adni (hogy egyáltalán ez jár -e)

"

2011. márc. 18. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Sőt: Itt is volt már kérdés ebben a témakörben.

www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

2011. márc. 18. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Nagyon nehéz a Mccafés munka?

Ha dolgozott már ott valaki legyen szives megosztani a tapasztalatait! Előre is köszönöm!

Létezik ilyen munka? (többi lent)

Na szóval.Szerkezetlakatos állás heti 30 000Ft és plusz napi ebéd. Helybeli munka és házhoz szállítják és viszik a gyárba. Munka ruha jár. És senkinek nem rokona se ismerőse,hanem őt találják meg egy huszadrangú internet hirdetőbe,hogy állást keres.22 éves és...

Kedves mindenki, Egy nap szabadsag az hany oranak felel meg a munka jogok alapjan, egy illetve tobb muszakos munkarendre szamitva?

Es ez hol van leirva? Es bocsi, de csak angol klaviatura van a cegnel. Koszonettel, Zoli

Beteg gyermekekkel kórházi önkéntes munka tapasztalatok?

Beteg gyerekekkel fogok foglalkozni egy hónapon belül egy kórházban, csináltam már hasonlót egy éven át, de most mégis félek, milyen érzés lesz rákos gyerekekkel játszani, beszélgetni. Van valakinek tapasztalata ezügyben? Ha nincs, valami vélemény arról, ez milyen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!