Hogyan lehet penzt keresni iskola mellett, ti hogyan csinaltatok?
Elmentem diákmunkásnak.
18 évesen meg 6 órás melóban dolgoztam egy kereskedelmi egységben. Rugalmasak voltak, így tudtam iskola mellett csinálni.
Vállalj takarítást, bevásárlást idős embereknek.
Ha erre sincs igény, akkor passz.
Ha jó az üzleti érzéked: külföldről rendelj számodra kedvező árú termékeket (mobilok, bizsu ékszerek, tartozékok, órák, stb) és azt add el drágábban neten, suliban, stb (de írj adás-vételi szerződést, hogy ne legyenek reklamációs problémák.
Ha okos vagy, akkor beszervezel magad alá más embereket akiknek te oda-adod a terméked, hogy eladják, adsz nekik egy kis részesedést minden eladott termék után, de te fogsz igazán jól járni. Lehet, hogy csak egy-két 1ezret tudsz keresni tegyük fel gy karórán, de 10-20 óra után már neked 10-20 ezer profitod lehet, amit nagyobb volumenű dologba tudsz befektetni, amivel még nagyobb profitra tehetsz szert. ;-)
ma 21:57 vagyok megint.
Nem hiszed el, de sok jelenlegi dollár milliárdos hasonlóképp kezdte. Van olyan magyar is aki így kezdte az életét Kanadában, és ordenárén gazdag!
De azt mondom, hogy először tanulj, és aztán kezd bele ilyenekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!