Jelenleg külföldön tartózkodom. T-mobil szolgáltatónál vagyok, és tegnap kaptam egy 417 000. - számlát. Miből adódhat? Nem tartom jogosnak. Meg lehet oldani, hogy ne kelljen kifizetni?
"Miből adódhat?"
Csak telefonálásból nehéz ennyit összehozni. Netből meg pár nap alatt összejön.
"Van itt wifi amire csatlakozom is folyamatosan"
Mennyire folyamatosan? Ha külfödre mész, érdemes a mobilnetet kikapcsolni a telefonon. Elég sok lesz ehhez a tanulópénz.
"Meg lehet oldani, hogy ne kelljen kifizetni?"
Nem. Őket az nem fogja érdekelni, hogy tényleg netezni akartál a telefonon, vagy csak magától ment fel egy kicsit.
biztos,hogy net,nem kapcsoltad ki.
Behajtják, ki kell fizetni. Pillanatok alatt megkapjákráa végrehajtást, akkor autó,lakás, fizetés...
uhhhh nem irigyellek. Biztosan a net. Ha magyar szolgáltatóval külföldön van net forgalmad iszonyatosan lehúznak. Sajnos ezt kikell fizetni.
Nekem is volt hasonló esetem. Igaz nekem "csak" 80 ezerbe fájt a dolog.
Meg lehet...
Jelents be a rendőrségen, hogy elloptáka telefonod 2 nappal ezelőtt, de cska most vetted észre!
Amikor követelni kezdika pénzt, vagy még akár előtte, jelezheted a t-mobilnak is!
Tereld a felelősséget magadról, akkor talán benyelik, egyébként is egy rablás, és tudomásom szerint 50 ezer ftnyi tartozásnál már kötelesek lennének felfüggeszteni a szolgáltatást, amíg be nem fizeted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!