Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jelenleg külföldön tartózkodom...

Jelenleg külföldön tartózkodom. T-mobil szolgáltatónál vagyok, és tegnap kaptam egy 417 000. - számlát. Miből adódhat? Nem tartom jogosnak. Meg lehet oldani, hogy ne kelljen kifizetni?

Figyelt kérdés
Van itt wifi amire csatlakozom is folyamatosan, de én ebben a magas számlában a netre gyanakszom. Mi lehet a megoldás? minden lehetőséget és ötletet várok.
2012. márc. 25. 10:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"Miből adódhat?"

Csak telefonálásból nehéz ennyit összehozni. Netből meg pár nap alatt összejön.

"Van itt wifi amire csatlakozom is folyamatosan"

Mennyire folyamatosan? Ha külfödre mész, érdemes a mobilnetet kikapcsolni a telefonon. Elég sok lesz ehhez a tanulópénz.

"Meg lehet oldani, hogy ne kelljen kifizetni?"

Nem. Őket az nem fogja érdekelni, hogy tényleg netezni akartál a telefonon, vagy csak magától ment fel egy kicsit.

2012. márc. 25. 10:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A T-mobile tudja csak pontosan, hogy mit számlázott, és miből adódhat a magas összeg. Ha sokat használod a telefont, netet, stb külföldön, akkor könnyen megugrik a számla. Hogy elengednék, azt kétlem. Ezt bizony ki kell majd fizetni.
2012. márc. 25. 10:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

biztos,hogy net,nem kapcsoltad ki.

Behajtják, ki kell fizetni. Pillanatok alatt megkapjákráa végrehajtást, akkor autó,lakás, fizetés...

2012. márc. 25. 11:17
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Őszinte részvétem.
2012. márc. 25. 11:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

uhhhh nem irigyellek. Biztosan a net. Ha magyar szolgáltatóval külföldön van net forgalmad iszonyatosan lehúznak. Sajnos ezt kikell fizetni.

Nekem is volt hasonló esetem. Igaz nekem "csak" 80 ezerbe fájt a dolog.

2012. márc. 25. 11:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát érdekes.... A T-mobil szokott sms-t küldeni bizonyos összegek átlépésekor. Nem kaptál?
2012. márc. 25. 11:53
 7/16 Flector 67 ***** válasza:
100%
Nemcsak sms-t szokott küldeni. Hívni szokott már 100e felett is. Szerintem kamu kérdés.
2012. márc. 25. 11:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy hívja külföldön, de sms-t tuti küld. Ha meg a számlád váratlanul az előzőekhez képest sokat emelkedik, lekorlátozza az összes szolgáltatást, amíg be nem fizeted az addigiakat.
2012. márc. 25. 12:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
lehet,hogy ez az SMS. Ha pár nap alatt, nagy adatforgalommal megcsinálta azt a számlát,akkor lehet ez az SMS
2012. márc. 25. 12:04
 10/16 anonim ***** válasza:
28%

Meg lehet...

Jelents be a rendőrségen, hogy elloptáka telefonod 2 nappal ezelőtt, de cska most vetted észre!

Amikor követelni kezdika pénzt, vagy még akár előtte, jelezheted a t-mobilnak is!

Tereld a felelősséget magadról, akkor talán benyelik, egyébként is egy rablás, és tudomásom szerint 50 ezer ftnyi tartozásnál már kötelesek lennének felfüggeszteni a szolgáltatást, amíg be nem fizeted...

2012. márc. 25. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!