Visszaéltek a kártyámmal, a bank tett feljelentést?
Üdv Mindenkinek!
3 hónapig nem tartózkodtam itthon,azonban mikor hazajöttem egy levél várt a hölgytől,hogy 3000ft-ot elutalt nekem az apródon és kéri vissza a pénzt.
Bementem az OTP-be bejelentést tenni,azt mondták október 1-jén menjek vissza,addigra leellenőrzik a tranzakciókat.
Kérdésem az lenne,hogy miért nem mutatott nekem a hölgy ATM-es felvételt,vagy azt is októberben fog mutatni?
Illetve nem említett feljelentést,azt akkor nekem kellene megtennem?
Köszönöm a segítséget!
A leírásból nem következik, hogy visszaéltek volna a kártyáddal.
Ha utaltak neked pénzt és ezért neked valamit tenni kellett volna, amit nem tettél és ezért visszakéri, annak a te kártyádhoz semmi köze.
Bocsánat,azt nem írtam,hogy míg nem voltam itthon a kártyám is eltűnt.
És valaki használta.Utaltatott rá pénzt,és levette.
A tiltás nem másnaptól él, valamit félreértettél vagy rosszul adtál elő nekik ahogy itt se tudtad leírni normálisan mit akarsz.
Ha ellopták a kártyád vagy elhagytad, az a te felelősséged, neked kell időben szólni a banknak és feljelentést tenni.
CIB-nél az van, hogy ha ellopták és feljelentést tettél, akkor visszaadják a tiltás költségének a felét asszem. Más banknál nem tudom hogy van.
Szóval ne a bankot ekézzed, hanem te cselekedj időben legközelebb!
Mivel nem tartózkodtam itthon,ezért nem tudtam róla.
Azt mondta holnaptól él a tiltás nem mától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!