Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért vett le a Paypal-em...

Miért vett le a Paypal-em 14.99 Eurot a godaddy számlájára?

Figyelt kérdés
Pedig én nem igényeltem rajtuk most semmit, és nincs is fizetési feliratkozásom. Köszönöm a választ.

2014. jan. 14. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet van valami előfizetésed és "recurring" azaz megújuló fizetés van. Pl éves domain díj, vagy szerver hosting díj vagy valami hasonló.

Ugyanakkor írhatsz a banknak IS! hogy meg nem valósult szolgáltatás miatt tiltsák, - ja paypal - akkor ott nem tudom hogy van, de írj a goDaddynek hogy mire fel vették le, illetve nincs nekik billing accountod? Ahol meg tuod nézni mire fel vették le?

2014. jan. 14. 12:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen jól látod, a godaddyban megújította az egyik domainemet magától, mivel lejárt volna, de én azt szerettem volna ,hogy lejárjon, így nyitottam egy vitát a paypal-en ahol követelem vissza a pénzem. Remélem vissza adják.
2014. jan. 14. 12:56
 3/4 A kérdező kommentje:
We've decided in your favor. Ennyi:)
2014. jan. 14. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
lehet lejárt az 1 év, és automatikus megújításra volt beállítva a szolgáltatás
2015. febr. 12. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!