Csak szerintem kicseszés az idősekkel szemben az új papírpénz (pl. :ötezres) mert megtévesztően hasonlít az ötszázasra!?
Figyelt kérdés
De pl a 20 ezres is valamilyen szinten a kétezresre...2017. máj. 9. 20:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem csak az idősekkel, még én is többször megnézem hogy akkor most mit is kaptam.
2/6 anonim válasza:
Csak egy pillanat, amíg megnézed, mennyi összeg van rajta.
Aki szorosan kezeli a pénzét, ennyit megtehet.
3/6 anonim válasza:
A 2-es és a 20-as még rosszabb. Nem csak az időseknek, hanem a fiatalabbaknak is. Ha fáradt, vagy siet, akkor nem olvassa a szöveget.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem olyan régen, nagyapám megkért hogy töltsem fel a kártyáját 1500 Ft-al e-bankon keresztül és a kezembe nyomott 3db 5ezrest...hozzátenném hogy én azt nemigazán értem hogy mi volt a probléma a régi pénz kinézetével??
2017. máj. 9. 22:08
5/6 Estádio de Felchút válasza:
Én fiatalként is agyfrancot kapok az új 2000-től. Az új 5000-es meg ronda.
6/6 anonim válasza:
Miért lenne kicseszés? Nagybetűkkel, számokkal is rajta van, hogy mennyit ér. Felesleges a hülyeséget másra kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!