Hogyan tudnék pénzt keresni,ha kolis vagyok,és nem is voltam nyári munkán 1-szer se?
Mivel szüleim még zsebpénzt se adnak,mert havi 197 ezret keres apám.
Gondoltam valamiben bele kell "Vágni az fejszét",szóval mi az öltetek?
Gépészethez/elektronikához értek,vagyis magyarán nem okoz problémát ha autó motorhoz/elektromos rollerhez kell nyúlni..
17/f de nyáron 18 leszek
1-ső
De kb egy tízezresem van XDDD
Meg egészben az vicc,hogy koliból meg anyámék nem engednek,plusz max jövőre tudnék menni,de az is mikor?
Mer ugyebár kb este 5-órakor megyünk be,és ha nagyon kihúzzom,akkor este 10-ig tudnék vissza menni,de akkor is,betörés jelző van az koliban...
Meg egyébként is,magánvállalkozást nem igen csinálnák,főleg 18 évesen...
3
Hát,budapesten vagyok kolis..
5
Most annyival jobb hogy kicsit adnak pénzt(családi pótlêkból,),de az annyiból jó hogy van mi enni, plusz iskolával egybe van építve.
Plusz napi kapok kaját,de az is mikor milyen.
De az a baj,hogy kis városban lakokk,ahol 1 szak/szakgimi van,de az meg nem pont az legkellemesebb élmény oda járni..
7
Mondjuk jó ötlet,nyilván nem agysebész segédnek akarok menni :DD.
Mondjuk más kérdés hogy hogyan mennék iskola időben diákmelóra,mondjuk online nem is lenne marhaság,köszi az választ.
Ment az pipa :)
9
Most full komolyan,este 5-ig vagyok suliban,de riktán engednek el,akkor is egyik tanárral,vagy szülömmel.
Sajnos szüleim nem engednek kimenőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!