Kecskeméten a Mercedes gyárban nehéz a munka férfiak számára?
Nagyon sok pénzt? 😂😂😂
Szét hajtanak, cserébe a nettó 250 megvan + cafeteria.
Még valami. A lakhatás meg egyre költségesebb, szóval az a 250, szart sem ér.
Ha valóban normális fizetést akarsz, akkor irány Ny-EU.
Ha nem kell lakhatásért fizetni, akkor ok, de olyannyira nagy a hajtás, hogy pár hónap után felmondasz. A testvérem ott vezető. Mondta, hogy nagy a fluktuáció. Hosszútávon rá megy az egészséged.
Inkább tanulj ki valami szakmát vagy irány nyugat-EU.
Ezt én is több helyről hallottam, hogy nagy a hajtás. Elvileg van olyan munkafeladat, amire nekünk magyaroknak 3 perc áll rendelkezésre, míg Németországban a németeknek 5 perc. Kevésnek tűnik az a 2 perc, de nagyon sokat számít, kb 30-40%-kal kell gyorsabban dolgoznia egy magyarnak, mint egy németnek. A fizu amúgy szerintem munkakörfüggő nagyon, de 2011ben ilyen nettó 140 ezerért vették fel a sorra az embereket, azóta ez biztos duplázódott. Biztos van cafeteria, 13. havi, bónuszok stb.
Nem ott dolgozom, de jártas vagyok a szektorban.
Kérdező, jelentkezz aztán kiderül.
"nekem elegem van a pénztelenségből"
Dehogy van eleged..
"Egyébként a nettó 250 nem annyira rossz ebben az országban."
ez egy nevetséges összeg ebben az országban.
"Nincs tehetségem a szakmunkàkhoz"
Kimagasló teljesítményhez (amiről neked fogalmad sincs hogy mi) kell tehetség.. nem pedig a szakmunkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!