Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » MelóDiák vagy Pannon Work?

MelóDiák vagy Pannon Work?

Figyelt kérdés
Mindkettő van a városban, nyárra szeretnék diákmunkát melyik jobb ? Vagy teljesen mindegy?

2022. márc. 31. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Melodiak ismertebb, igy talan kicsivel inkabb az mint a pannon work
2022. ápr. 1. 00:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Lépj be mindkettőhöz és ahol találsz oda menj. Szerintem lényegtelen hol vagy. Melódiák nagyobb, talán ott gyorsabban találsz ha minden áron csak egynél akarsz keresni.
2022. ápr. 1. 07:48
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Melódiák csak diákmunka, Pannonwork egy általános munkaerőkölcsönző. Utóbbinál valszleg több lehetőséged van.
2022. ápr. 1. 08:32
 4/6 anonim válasza:

Igaz már régi kérdés de másnak talán hasznos lehet

Én minden féle képpen a pannon workot ajanlom

Náluk vagyok majdnem 1 éve az Esztergomi irodájukkal vagyok szerződésben

A diák szövetkezetes csaj nagyon kedves segítőkész

Most jelenleg tescoban vagyok

A szünetet nem akarják megadni

Egyből jeleztem neki intézkedett és az óta megadják

Úgy hogy minden féle képpen Pannon work ha szeretnél írni pontosabban információker írj üzenetet szívesen segítek

2023. júl. 29. 21:41
 5/6 anonim válasza:
Már régi kérdés, de én is Pannon Worknél dolgozom. Mindenhova regisztráltam ami a környéken van..Meló, Fürge, Pannon, stb.... Ők 3 nap múlva visszahívtak és a teljes nyarat végig tudtam dolgozni. Azóta hétvégente járok csak leltározni suli miatt. Jófejek, bármi gondom volt segítettek. Ajánlom!!!!!!!!!
2023. okt. 19. 10:39
 6/6 anonim válasza:
4 vwgyok most is nagyon sok munka van a Pannon work nél van egy biztos alasom december végéig iskola után megyek mindig melo
2023. nov. 1. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!