MelóDiák vagy Pannon Work?
Figyelt kérdés
Mindkettő van a városban, nyárra szeretnék diákmunkát melyik jobb ? Vagy teljesen mindegy?2022. márc. 31. 23:44
1/6 anonim válasza:
Melodiak ismertebb, igy talan kicsivel inkabb az mint a pannon work
2/6 anonim válasza:
Lépj be mindkettőhöz és ahol találsz oda menj. Szerintem lényegtelen hol vagy. Melódiák nagyobb, talán ott gyorsabban találsz ha minden áron csak egynél akarsz keresni.
3/6 anonim válasza:
Melódiák csak diákmunka, Pannonwork egy általános munkaerőkölcsönző. Utóbbinál valszleg több lehetőséged van.
4/6 anonim válasza:
Igaz már régi kérdés de másnak talán hasznos lehet
Én minden féle képpen a pannon workot ajanlom
Náluk vagyok majdnem 1 éve az Esztergomi irodájukkal vagyok szerződésben
A diák szövetkezetes csaj nagyon kedves segítőkész
Most jelenleg tescoban vagyok
A szünetet nem akarják megadni
Egyből jeleztem neki intézkedett és az óta megadják
Úgy hogy minden féle képpen Pannon work ha szeretnél írni pontosabban információker írj üzenetet szívesen segítek
5/6 anonim válasza:
Már régi kérdés, de én is Pannon Worknél dolgozom. Mindenhova regisztráltam ami a környéken van..Meló, Fürge, Pannon, stb.... Ők 3 nap múlva visszahívtak és a teljes nyarat végig tudtam dolgozni. Azóta hétvégente járok csak leltározni suli miatt. Jófejek, bármi gondom volt segítettek. Ajánlom!!!!!!!!!
6/6 anonim válasza:
4 vwgyok most is nagyon sok munka van a Pannon work nél van egy biztos alasom december végéig iskola után megyek mindig melo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!