Milyen karrierutak vannak jelenleg, amivel néhány éven belül évi 15-20 milliós nettó profitra lehet szert tenni?
Túl vagyok már az önismereten, amik érdekelnek, azok közül maximum a robotika, amiben lenne fantázia, viszont a kockulás, ami ahhoz szükséges még távolabb repítene a célomtól (barátnő, szex) és mivel a mai világ slágertémája az IT, olyan mintha az olimpiára akarnék készülni, mármint ha a pénz, a profit mozgat. Tehát jobb, ha megmarad hobbinak, érdeklődési körnek, a pénz iránti vágyam hátráltatna benne, hogy kiteljesedjek a szakmában.
Valami olyan dolog érdekelne, amivel meg tudnám teremteni magamnak a stabil párkapcsolat illúzióját, amit úgy kalkuláltam, hogy 365x30000, ami egy fizetős lány óradíja az év minden napjára.
Mivel luxusigényem nincs ezen kívül, így a maradék 5 millió elég lenne, hogy átlagos szinten éljek belőle, mint az emberek többsége, aki medián körül keres, nem kéne szoronganom, hogy a nő iránti vágyam miatt koldusbotra jutok vagy meg kell vonnom magamtól, ráadásul idősebb koromra, ahogy a libidóm hanyatlik az összeg átcsoportosításra kerülne az egészségügyi kiadásaimra.
A pszichológusom is azt mondta, hogy ezt egy teljesen reális elképzelésnek tartja és jó látni, hogy ennyire pozitív vagyok, miközben ilyen átgondoltan elterveztem és a karriertémában amellyel ezt a szükséges összeget elérem nem tud segíteni, de amennyiben úgy érzem, hogy ez a vágyam, ezt szeretném, ő támogatja az elképzelést, hiszen az a cél, hogy boldog legyek és helyre jöjjek lelkileg, ha ez kell hozzá, akkor ez kell.
Szóval nem kérek ítélkezést és bántást, a szakmai részében várok konstruktív válaszokat, milyen olyan kiaknázatlan vagy kevés konkurenciával rendelkező területek vannak, amikből a kérdésben szereplő összeget meg tudnám keresni?
Gyenge troll kérdés. Szerintem kevesebbet kellene önkielégítened.
Egyébként akik tartós párkapcsolatban együtt élnek, azok sem szexelnek minden nap, főleg ha mind a ketten dolgoznak és este fáradtan örülnek ha végre hazaérnek és lezuhanyozhatnak utána meg mennek aludni. Maximum összebújva alszanak el.
Egy párkapcsolat nem csak a szexről szól, de majd ha elmúltál 14 éves (legalábbis szellemileg) majd megérted.
Tenyleg eleg gyenge troll kerdes.
Nincs a vilagon olyan pszichologus (vagy pszichiater), aki erre azt mondana, hogy jo irany. Es kozel sem a penzugyi vonzata miatt, hanem egyszeruen uvolt errol az elkepzelesrol, hogy mennyire serult vagy fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!