IT fejlesztés területen dolgozók, hány százalékkal emelkedett a fizetésetek az elmúlt nagyjából egy évben?
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 17:47
A kérdező szavazást indított:
0
1-5
6-10
11-15
16-20
21-25
26-30
31-35
36-40
Több, mint 40%-kal
22 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ugyanannál a cégnél, vagy váltást is beleszámolva?
2/9 A kérdező kommentje:
Elsősorban ugyanannál a cégnél érdekel. De kommentben meg lehet írni, hogy váltás, előre lépés stb. miatt annyi.
2023. febr. 4. 18:03
3/9 anonim válasza:
Tavaly kaptam egy szép egyéni emelést, mert mediorból senior lettem, idén viszont úgy tűnik, a beígért kollektív inflációkövető emelés elmarad. :(
4/9 anonim válasza:
28 szazalek emeles volt januarban plusz a ceges autot mindenkinek lecsereltek (Superb helyett Tesla Model S). Home Office tamogatas maradt havi 115 ezer Ft. Tavasszal valoszinuleg valtok ha nem lesz tovabbi emeles.
5/9 A kérdező kommentje:
Havi 115 ezer csak a Home Office támogatás? Én is HO-ban vagyok, de semmi támogatást nem kapok rá. :(
2023. febr. 4. 19:37
7/9 anonim válasza:
67% -al de alacsony fizuról indultam és közben megtanultam olyat amire elég nagy igény van a cégnél.
8/9 anonim válasza:
Nalunk is van ho tamogatas, havi 30 dollar. Sajnos a fizu 0 szazalekot emelkedett, orvendek nem rugtak ki
9/9 anonim válasza:
Én nem kaptam semmit, viszont sokkal több év végi bónuszt kaptam, kvázi felért egy jelentősebb béremeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!