Mit dolgozzak hogyha elvesztettem a munkámat?
Nettó 600 ezret kerestem. Ebből fizettem az albérletet havi 170 ezer Ft, kaja havi 140 ezer Ft körül. Hitel tartozás havi 145 ezer Ft. És egyéb szükséges dolgok havi szinten.
Nincs tartalékom. A szüleim nem segítenek, nekik sincs, szüleimnel már nem lakhatók.
Végzettségem kereskedelem és marketing területén alap diploma, de nincs nyelvtudasom. Eddig egy üzletben dolgoztam részleg vezetőként.
De megszűnt a munkaviszonyom június ota, küldözgetem az önéletrajzomat de hiába. Sehonnan semmi. Nekem pedig kell ennyi fizetés.
Október végén teljesen elfogy a tartalékom is amit régen gyűjtöttem.
Tudtok segíteni? Nagyon fontos hogy találjak munkát ennyi fizuert két héten belül.
30/f
Túl nagyok a jelenlegi itthoni piaci helyzethez az elvárásaid, főleg ilyen határidőn belül.
Vagy add lejjebb őket, vagy amíg van még pénzed már a héten menj ki külföldre mert ott kulimunkára is fizetnek ennyit. De ha csak itt vársz akkor elfogy a pénzed és a két szék közé a pad alá esel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!