A munkaügy fizet, az általuk támogatott tanfolyam elvégzése közben, ha még nem dolgoztam előtte?
A lényeg az lenne, hogy mivel még nem dolgoztam, a munkaügy nem fizet munkanélkülit, de ha tanfolyamot kezdenék el, a munkaügyin keresztül, akkor a tanfolyam közben fizetnének valamit, vagy akkor sem(mert még nem dolgoztam), csak segítenének a tanfolyam árában, azt ennyi!?
előre is kössz!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
konkrétan a gyógyszertári asszisztens képzés érdekelne
Hogyan mukodik ez az allamilag tamogatott okj-s tanfolyam.Pl. viragkoto tanfolyam amit magan ceg reklamoz hogyan lehet oda jelentkezni ugy,hogy azt hallottam hogy az elso okj mindenkinek ingyenes.Nem a munkaugyin keresztul gondolom.Aki tud segitsen!Koszi
Akár munkaügyi, akár állami stb. Aki jár, milyen tanfolyamra, mennyiért és hova jár?
Van erre jogszabály? Vagy az ügyintéző dönti el? Vki augusztusban végzett, azóta sem tud elhelyezkedni, és nem jár semmi, a tb-t is maga fizeti.
7 hónapos OKJ-s képzés Munkaügyi által támogatott. Kíváncsi lennék mi lesz a felvételin?
Mert Hódmezővásárhelyen lakom Szegedhez 25km-re és Gödöllőre nem tudok el menni mert min 100000 ft lenne az útiköltség az egész tanfolyam alatt!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!