Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A munkaügy fizet, az általuk...

A munkaügy fizet, az általuk támogatott tanfolyam elvégzése közben, ha még nem dolgoztam előtte?

Figyelt kérdés

A lényeg az lenne, hogy mivel még nem dolgoztam, a munkaügy nem fizet munkanélkülit, de ha tanfolyamot kezdenék el, a munkaügyin keresztül, akkor a tanfolyam közben fizetnének valamit, vagy akkor sem(mert még nem dolgoztam), csak segítenének a tanfolyam árában, azt ennyi!?

előre is kössz!

2011. márc. 26. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Munkaügy álltal indított bizonyos tanfolyamokon fizet nem minden de a legtöbbön ilyen. Most én is ilyenre fogok járni ha beválogatnak a minimálbér 60% fizetik a tanfolyam mellett meg 90% utazástámogatást a tanfolyamra járáshoz.
2011. márc. 26. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt olvashatod, hogy kit, hogyan és mennyivel támogathatnak: [link]
2011. márc. 26. 21:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösszi mindegyik választ!
2011. márc. 26. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Ingyenes, allamilag tamogatott okj tanfolyam hogyan mukodik?

Hogyan mukodik ez az allamilag tamogatott okj-s tanfolyam.Pl. viragkoto tanfolyam amit magan ceg reklamoz hogyan lehet oda jelentkezni ugy,hogy azt hallottam hogy az elso okj mindenkinek ingyenes.Nem a munkaugyin keresztul gondolom.Aki tud segitsen!Koszi

GYED mellett van valamilyen tanfolyam, ami támogatott?

Akár munkaügyi, akár állami stb. Aki jár, milyen tanfolyamra, mennyiért és hova jár?

Mennyi időnek kell eltelni két, munkaügyi központ által támogatott tanfolyam között?

Van erre jogszabály? Vagy az ügyintéző dönti el? Vki augusztusban végzett, azóta sem tud elhelyezkedni, és nem jár semmi, a tb-t is maga fizeti.

Szeretnék érdeklődni, hogy volt-e már valaki Pénzügyi - számviteli ügyintézői tanfolyam felvételijén?

7 hónapos OKJ-s képzés Munkaügyi által támogatott. Kíváncsi lennék mi lesz a felvételin?

MVH-által támogatott méhész tanfolyam indul-e Csongrád, Békés, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyén belül valamelyikébe?

Mert Hódmezővásárhelyen lakom Szegedhez 25km-re és Gödöllőre nem tudok el menni mert min 100000 ft lenne az útiköltség az egész tanfolyam alatt!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!