Pincér, CNC forgácsoló, villanyszerelő, masszőr, ács, kőműves vagy hegesztő? Melyik ezek közül az a szakma, mellyel Ausztriában is lehet boldogulni (Soproni vagyok)? Vagy ez édesmindegy?

válasza:

válasza:Ezek közül bármelyikkel, de nagyságrenddel többet keres egy gyakorlattal rendelkező CNC-s.
A masszőrök is jól keresnek, (gyógymasszőr) ha találnak befogadó intézményt. Ez kicsit nehezebb, mert sok ukrán szélhámos is van kint.
Én két év után most jöttem haza - gépésztechnikus vagyok.

válasza:Már tökmindegy...
Ismerősöktől (többtől is akik egymást nem ismerik, csak én őket) hallottam, hogy amint megindultak a magyarok kifelé, leverték a munkabéreket, lassan már ott se lehet többet keresni mint itthon, jó fizetős helyekre meg nem vesznek fel csak osztrákot!
Kapcsolódó kérdések:
Melyik a jobb szakma? Élelmiszer-és vegyiáru eladó, vagy ruházati eladó?
Ez a 3 szakma az, ami leginkább érdekel engem. Ősztől Végzős leszek, és jó lenne tudni, hogy ti melyiket ajánljátok, melyik a legmegfelelőbb. Ezért kérném a Ti tanácsotokat.
A szüleim nem foglalkoznak azzal, hogy mit is kellene tanulnom, nem bíztatnak stb. :(
Pl. :hegesztő az jó lenne oda? Vagy mi? Vagy melyik aza szakma ami jó lenne oda (kisebb szakmámkra gondoltam). Vagy milyen munák lehetnek ott kint?
Párom most karosszérialakatos, és hát nem igazán keres valami sokat vele, főnöke nem ad semmiféle emelést, és nem is akar. A mi környékünkön nincs is más álláslehetőség ebbe a szakmába. És most azon gondolkoztunk, hogy letenné a cnc forgácsoló szakmát, mert szerintem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!