Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pincér, CNC forgácsoló,...

Pincér, CNC forgácsoló, villanyszerelő, masszőr, ács, kőműves vagy hegesztő? Melyik ezek közül az a szakma, mellyel Ausztriában is lehet boldogulni (Soproni vagyok)? Vagy ez édesmindegy?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább azt nézd,hogy melyikhez érzel nagyobb kedvet,és hogy melyik szakmában tudnád a legtöbb sikerélményt elérni.
2011. máj. 12. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül bármelyikkel, de nagyságrenddel többet keres egy gyakorlattal rendelkező CNC-s.

A masszőrök is jól keresnek, (gyógymasszőr) ha találnak befogadó intézményt. Ez kicsit nehezebb, mert sok ukrán szélhámos is van kint.

Én két év után most jöttem haza - gépésztechnikus vagyok.

2011. máj. 12. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Már tökmindegy...

Ismerősöktől (többtől is akik egymást nem ismerik, csak én őket) hallottam, hogy amint megindultak a magyarok kifelé, leverték a munkabéreket, lassan már ott se lehet többet keresni mint itthon, jó fizetős helyekre meg nem vesznek fel csak osztrákot!

2011. máj. 13. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Melyiket érdemesebb tanulni?

Melyik a jobb szakma? Élelmiszer-és vegyiáru eladó, vagy ruházati eladó?

Rendszergazda, Webmester, vagy Rendőr. Ti melyiket ajánljátok?

Ez a 3 szakma az, ami leginkább érdekel engem. Ősztől Végzős leszek, és jó lenne tudni, hogy ti melyiket ajánljátok, melyik a legmegfelelőbb. Ezért kérném a Ti tanácsotokat.

New York-ban mi az a szakma amivel lehetne dolgozni?

Pl. :hegesztő az jó lenne oda? Vagy mi? Vagy melyik aza szakma ami jó lenne oda (kisebb szakmámkra gondoltam). Vagy milyen munák lehetnek ott kint?

Szerintetek most melyik szakma éri meg jobban? Karosszérialakatos vagy cnc forgácsoló?

Párom most karosszérialakatos, és hát nem igazán keres valami sokat vele, főnöke nem ad semmiféle emelést, és nem is akar. A mi környékünkön nincs is más álláslehetőség ebbe a szakmába. És most azon gondolkoztunk, hogy letenné a cnc forgácsoló szakmát, mert szerintem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!